Kookworkshop Haarlem

Een gezellige actieve avond uit!
In een ongedwongen sfeer gezellig een diner naar keuze bereiden is onze ruime industriële woonkeuken.

Aantal personen

U bent welkom met een groep van minimaal 12 personen (minder mag, maar u betaalt minimaal voor 12 personen) en maximaal 50 personen. Voor groepen groter als 50 personen kunnen we in samenwerken met onze buren, de Lichtfabriek, een kookworkshop voor u organiseren.

Kookworkshop diner

U wordt ontvangen met een drankje (koffie, thee, bier, wijn of frisdrank) naar keuze of een welkomstcocktail. U krijgt uitleg over het bereiden van het diner en gaat in kleinere groepjes aan de slag. Elk van de groepjes bereidt onder deskundige leiding een onderdeel van het menu (duur 1,5-2 uur). Als alle onderdelen klaar zijn gaat U gezamenlijk aan tafel. De groepjes die verantwoordelijk zijn voor het voorgerecht serveren het voorgerecht uit, zo ook met het hoofd- en nagerecht. In totaal duurt een kookfeest 4-4,5 uur.
De menu keuze is aan u: U kiest uit een van onze voorbeeldmenu’s of vraagt ons een menu te maken rond een thema dat u opgeeft.

Dieetwensen

We kunnen met dieet wensen rekening houden of dat nu een allergie, intolerantie, religieuze of persoonlijk wens is. We zullen het menu dat u uitkiest voor deze deelnemers aan hun wensen aanpassen.

Parkeren is gratis

Rondom de Kookstudio is parkeren gratis en er is voldoende ruimte.